PO povratku iz Tiraspolja igrači Crvene zvezde su dobili dva dana slobodno. Ovog vikenda crveno-beli su odložili megdan sa Radnikom iz Surdulice i okreću se popravnom u Evropi.

Komentari (2)

AngryChainsaw

13.08.2021. 15:36

Pa zar Stanković nije podneo neopozivu ostavku?! Šta je sa Mrkelom i njegovim odlaskom? Zašto igrači nisu u formi, nakon tolikih priprema (koje su koštale basnoslovno), zašto i dalje nemamo "krštene" bekove i zašto se ne dovodi ili Ohi ili drugi napadač jer Dioni nije dorastao ni našoj Ligi, a kamo li evropskim utakmicama... Oterati Stankovića, Mrkelu, Gajića, Rodića, Gobeljića, Krstičića i Dionija i dovesti bekove i napadača koji je u formi (siguran sam da bi uz neko "diplomatsko rešenje" skandinavci pustili Ohija malo ranije, ako mi njima na pozajmicu pošaljemo nekog od bonus igrača ili ponudimo malo više novca), napolje i kondicioni trener, videti šta se dešava sa Borjanom i ostalim igračima, zašto nisu u formi i zašto je odnos igrača na poslednjim utakmicama bio "rigor mortis" u pogledu igre. Dovesti trenera koji će postaviti taktiku, uraditi skauting protivnika i vratiti ekipu u formu, uz dva dobra veka, sa štoperskim parom Dragović, Degenek, kao i ostalom igračima, odnosno, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Falco, Ohi (Pavkov, Ben) možemo ne samo u grupnu fazu LE već tamo komotno možemo ponovo prezimiti, ukoliko se stručni štab dozove pameti jer je očigledno da svi igrači imaju neku vrstu asertivnosti ka trenutnom šefu stručnog štaba... Ne ponoviti greške, poput Milunovića i Falćinelija i ukoliko se Borjanu ponovo dešavaju kiksovi kod odbrana udaraca "koji moraju da se brane" dati šansu Popoviću... Ništa se od ovog ne može dok Stanković ne podnese ili ne dobije ostavku, ne može se ni ući u LE, jer je očigledno sav njegov posao radio pomoćni trener, a sadašnji glavni trener Hamarbija koji je rutinski za 60 minuta ne samo vratio svoj tim iz minusa od dva gola razlike koju je imao Čukarički, već i obezbedio 2 gola prednosti i potpuno zatvorio sve prilaze golu i sa krila i u sredini te igrači Čukaričkog nisu mogli ništa drugo no pokušavati sa visokim loptama i individualnim kvalitetom, što očigledno nije dalo rezultata... Šta je potrebno da odu i Stanković i Mrkela, da ispadnemo u dvomeču sa Klužom, pa to je neizbežno sa Stankovićem kao šefom stručnog štaba (ukoliko pored sebe nema Gvardiolu, Vengera, Murinja, Boske-a i sl.), vidi se animozitet igrača i prema igri i prema šefu stručnog štaba u poslednjih nekoliko utakmica... Hitno napraviti radikalne rezove i dovesti bekove (koji bi makar ulazili kada Rodiću i Gajiću saturacija padne na 80%) i napadača ili osposobiti Pavkova, Bena i promeniti formaciju u kojoj oba fantastična fudbalera ne mogu da funkcionišu, praveći probleme jedan drugome, Katai i Ivanić...

Ilija

13.08.2021. 19:45

Sramota Zvezda protiv Serife Gubi,Stankovicu nema nikakvih opravdanja Igraci, Tim, Sastav ,ti ne funkcionise to nije Zvezda to nije Igra To nije uigrani Tim bas za nikakva takmicenje, a cini mi se da ti Dejo si sa svojom Fudbalpricom si na tankom ledu saberi se i kazi mozda je ovo sve preveliki Zalogaj,za tebe jer iskustvo si imao u prosloj sezoni tako da ne znam sta ces dalje.