MILOŠEVIĆ PRED NAPREDAK: Prioritet nam je da osvojimo tri boda, voleo bih da to bude uz efikasnu igru

Tanjug

05. 08. 2021. u 15:31

POMOĆNI trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević istakao je da crveno-beli žele pobedu protiv Napretka u četvrtom kolu Superlige Srbije.

МИЛОШЕВИЋ ПРЕД НАПРЕДАК: Приоритет нам је да освојимо три бода, волео бих да то буде уз ефикасну игру

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda sutra od 20 sati na svom stadionu dočekuje tim iz Kruševca.

- Napredak iz Kruševca je u prethodna tri kola pokazao da je dosta dobro formirao tim, deluju uravnoteženo. Radi se o timu koji predvodi iskusni stručnjak i klubu sa bogatom tradicijom, bez obzira što se prethodne sezone borio za opstanak. Počeli su dosta stabilo imaju dve pobede i jedan poraz, uz veliki broj postignutih golova. To sve iziskuje sa naše strane maksimalno poštovanje i respekt prema protivniku i sa druge strane apsolutnu ambiciju i želju da se osvoje tri boda i da se stabilno takmičimo u domaćem prvenstvu - rekao je Milošević za klupski sajt.

Milošević je istakao da je prioritet da budu na potrebnom takmičarskim nivou i ostvaruju rezultate i ciljeve.

- Nama je važno da mi sutra demonstriramo ono što radimo i šta hoćemo i u agresivnosti, da možemo da reagujemo na promene poseda lopte, da budemo proaktivni, a ne reaktivni. Prioritet nam je sutra da osvojimo tri boda, važan nam je i način na koji ćemo da osvojimo tri boda. Uvek želimo da postižemo što je moguće više golova, pre svega da pobedimo ako može uz neku sadržajnu i efikasnu igru još bolje. U zavisnosti u kojoj meri nametnemo naš stil igre i u kojoj meri nateramo protivnika da brine o nama i neutrališemo neke njihove kvalitete. Pre svega moramo da im oduzmemo da osete samopouzdanje na našem terenu - zaključio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)