NOVAK Đoković nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijsim igrama u Tokiju, ali je pokazao veliku želju da nastupi za svoju zemlju.

Dana

04.08.2021. 19:29

Novak je nije samo izdao Ninu nego i zemlju za koju je igrao. On vise nije tako veliki u mojim ocima. Nisam znala da poseduje toliko sebicnosti. Ne osecam se lagodno citajuci ovaj tekst posle svega.

Miki

04.08.2021. 20:09

Đoković je DOKAZANO najbolji svetski teniser svih vremena i veliki patriota. Premor, igranje na dva fronta i još poneka stvar su dovele da ne osvoji zlatnu medalju. Time se ništa neće promeniti kod onih koji ga vole i poštuju a ni kod onih koji ga mrze. Sve će ostati isto!

Vasa

04.08.2021. 22:41

Новаче, за Париз 2024 не сумњам да ћеш да покориш. Хајде молим те узми сада УС опен и завршни у Лондону, па понови ову годину још три пута! Волимо те Српски Сине!

Lavica

05.08.2021. 18:25

Nole ti nisi nikoga izdao, niti si naduren, niti si izdao svoju dzavu, niti si izdao Ninu, hvala ti za sve sto radis za svoju drzavu Srbiju i poslednji atom snage dajes sebe u svojim mecevima.....ovo je za one koji kazu da je Novak izdao Ninu i svoju drzavu, da su rayocarani u njega i da ne mogu ocima da ga vide....e vi uzmite pa pocnite da se bavite sportom i predstavljajte svoju zemlju na olimpijskim igrama, pa vidite kako je to nositi pritisak javnosti da on "mora" da osvoji zlato....zlato je Nole samim tim sto je odlucio da ide na olimpijske igre i predstavlja nasu zemlju...ti si Nole nase zlato i digni glavu gore nemas ti kome da se izvinjavas i da ne osvojis n ista vise do kraja svoje karijere ti ces ostati nase zlato.....sram vas bilo vi ste dno dna ove zemlje i ne morate da gledate Novaka i njegove meceve niko vas ne tera gledajte neke druge strane na pr.to ce mozda da vas usreci u zivotu ako nemate sta drugo da radite osim kritikovanja i vredjanja drugih onda vi morate pod hitno nesto da preduzmete jer je to "bolest" zvana LJUBOMORA!!!!