DELFINI SA STILOM U ČETVRTFINALU: Loše protiv Španije, odlično sa Australijom, debakl od Hrvatske i uništavanje Crnogoraca za kraj

Novosti online

02. 08. 2021. u 07:54

TOPLO hladno- igra srpskih vaterpolista na Olimpijskim igrama. U posleednjem meču u grupi B izabranici Dejana Savića su pregazili Crnu Goru - 13:6

ДЕЛФИНИ СА СТИЛОМ У ЧЕТВРТФИНАЛУ:  Лоше против Шпаније, одлично са Аустралијом, дебакл од Хрватске и уништавање Црногораца за крај

Foto: OKS

Srbija je grupnu fazu takmičenja završila kao trećeplasirana sa skorom 3-2 i igraće u četvrtfinalu protiv Italije, drugoplasirane selekcije iz A grupe.

Naši momci su odigrali loš meč protiv protiv Španije, pa su popravili utisak sa Kazahstanom i Australijom, a onda izgubili od Hrvatske, pa ponizili Crnogorce za kraj.

Rival Crnoj Gori biće reprezentacija Grčke.

Srpski tim je dobro i sigurno igrao i u napadu i odbrani protiv Crne Gore, a na golu je siguran bio Branislav Mitrović. Duel je praktično rešen posle prve četvrtine, koju je ekipa Dejana Savića dobila sa 6:1.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Filip Filipović sa tri gola. Po dva gola postigli su Nikola Dedović i Duško Pijetlović.

U ekipi Crne Gore najefikasniji je bio Aleksandar Ivović sa tri gola, dva je postigao Dušan Matković, a jedan gol Aleksa Ukropina.

Četvrtfinalne utakmice na programu su u sredu 4. avgusta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)