LIGA ŠAMPIONA JE BITNIJA OD REALA: Kilijan Mbape ostaje u Parizu

Novosti online

29. 07. 2021. u 20:36

KILIJAN Mbape (22) ipak neće ovog leta pojačati madridski Real, jer će ostati u prestonici Francuske bar do narednog leta.

ЛИГА ШАМПИОНА ЈЕ БИТНИЈА ОД РЕАЛА: Килијан Мбапе остаје у Паризу

FOTO: AP

Time je razočarao pristalice španskog velikana, koje su se nadale da će turbo napadač u predstojećoj sezoni nositi beli dres.

- Moj najveći san je da osvojim Ligu šampiona sa PSŽ, bilo bi to fantastično - izjavio je mladi as "svetaca" za klupski sajt, čime je jasno stavio do znanja gde će nastupati u sezoni 2021/2022.

POGBA ŠLAG NA TORTI

PARIŽANI su se ovog leta drastično pojačali dovođenjem Đanluiđija Doanrume, Serhija Ramosa, Ašrafa Hakimija, Žoržinja Vajnalduma i Danila Pereire. Ipak tu nije kraj, velika želja trenera Maurisija Poketina je Pol Pogba (28), sa kojim je klub sa "Parka prinčeva" u pregovorima. Iskusnom vezisti ostala je samo još jedna godina ugovora sa Mančester Junajtedom.

Madriđani su pokušavali da iskoriste činjenicu što je najmlađem fudbaleru Mundijala u Rusiji 2018. ostala još jedna godina ugovora sa "svecima", i što je ranije govorio da zasada ne razmišlja o produžetku saradnje. Ipak od prelaska na stadion "Santjago Bernabeu", bar zasad, neće biti ništa.

Nije se Mbape proslavio na nedavno završenom Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom Francuske i bio je na meti kritika pre svega zbog nerealizovanog penala protiv Švajcarske u osmini finala. U predstojećoj sezoni imaće motiv igrajući za Pari Sen Žermen da demantuje kritičare. Na terenu bi prvi put posle više od mesec dana mogao da se nađe u nedelju u utakmici Superkupa Francuske protiv Lila.

To će biti prilika za Parižane da se osvete "dogama", što su im prekinuli šampionski niz u nacionalnom šampionatu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju