Od gubitnog tiketa u MOCARTU platio letovanje

Promo

26. 07. 2021. u 14:26

U velikom MOCARTOVOM takmičenju „Naplati najveći promašaj” isplaćeno 2.200.000 dinara.

Од губитног тикета у МОЦАРТУ платио летовање

Foto: Mocart sport

Nemanji Saviću iz Beograda ovo leto će biti još lepše. Zabava koju s vremena na vreme upražnjava tipujući na ishode sportskih rezultata ovoga puta mu se i te kako isplatila, jer je jednim tiketom, i to gubitnim, olakšao sebi finansiranje letovanja.

On je u MOCARTOVOJ akciji „Naplati najveći promašaj” osvojio 100.000 dinara na tiketu sa jednim promašenim parom. Na tom, gubitnom tiketu tipovao je, između ostalog, i na mečeve Evropskog prvensta u fudbalu, promašio jedan par, a na kraju je zahvaljujući akciji „Naplati najveći promašaj“ postao bogatiji za mnogo veću sumu, dakle 100.000 dinara. Podsetimo, tokom EURO 2020 MOCART je svakog dana kada su igrane utakmice prvenstva, nagrađivao sa 100.000 dinara igrača koji je tog dana imao gubitni tiket s jednim promašenim parom i najvećom pogođenom kvotom.

Foto: Mocart sport

„Veoma mi se dopala akcija Naplati najveći promašaj, jer je dala posebnu draž takmičenju i igranju tiketa tokom EURO 2020. Meni je ova nagrada prilično iznenadila jer predstavlja osveženje za moj budžet pred odlazak na letovanje“, rekao je Nemanja Savić.

Širom Srbije MOCART je isplaćivao gubitne tikete sa po 100.000 dinara. Neki igrači su znali o čemu se radi i bili su veoma srećni jer su naplatili u gubitničke tikete, a to se vidi i na primeru Nebojše Mišića.

Foto: Mocart sport

„Super je osećaj osvojiti nagradu na tiketu koji je gubitan, kad promašiš pa osvojiš, kroz smeh je prokomentarisao Nebojša. Želim posebno da zahvalim MOZZARTU koji mi se na poseban način odužio kao vernom igraču, jer mi je ova nagrada došla kao jedan od najboljih rođendanskih poklona, a razlog više za radost povodom osvojene sume je i to što ću ovaj novac uložiti u renoviranje stana koje je u toku“, poručuje Nebojša.

Svečano uručenje nagrada za 22 igrača koji su od 11. juna do 11. jula zamalo pogodili sjajne tikete održano je prošlog petka na MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu u Ulici 

dr Ivana Ribara br. 61b na Novom Beogradu.

Foto: Mocart sport

Podsetimo, MOCART je tokom nedavno završenog Evropskog prvenstva u fudbalu priredio i akciju „Navijaj za golove“, gde je za svaki postignut gol donirao 10.000 dinara u humanitarne svrhe, pa je tako ukupno prikupljeno čak 1.420.000 dinara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA NEMAČKE NEMA DILEMU: Evo koju ekipu vidi kao osvajača Lige šampiona