SONJA VASIĆ OBRADOVALA NACIJU: Najbolja košarkašica Evrope pobedila koronu i predvodiće Srbiju na Olimpijskim igrama (FOTO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 18:21

NAJBOLJA košarkašica Evrope Sonja Vasić pobedila je koronu i učestovaće na Olimpijskim igrama u Tokiju! Ove divne vesti objavila je Vasić na Instagramu.

СОЊА ВАСИЋ ОБРАДОВАЛА НАЦИЈУ: Најбоља кошаркашица Европе победила корону и предводиће Србију на Олимпијским играма (ФОТО)

FOTO: FIBA

- Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje među tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni.

- Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se – stoji u objavi.

Sonjin suprug Miloš već nekoliko dana je negativan i uveliko se sprema da u paru sa Martinom Mačkovićem donese još jednu medalju Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)