OVO JE ŠAMPIONSKI PARTIZAN: Crno-beli plesali po kiši, Proleteru "spakovali" četiri "komada" (VIDEO)

A. Ilić

17. 07. 2021. u 20:30 >> 22:51

PARTIZAN je protiv Proletera uradio sve za 19 minuta igre. Slavili su gosti sa 4:0 na otvaranju Superlige Srbije.

ОВО ЈЕ ШАМПИОНСКИ ПАРТИЗАН: Црно-бели плесали по киши, Пролетеру спаковали четири комада (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pravi šampionski ples po kiši otplesao je Partizan. Iako su prvu šansu na meču imali igrači Branka Žigića. Andrija Kaluđerović pripretio je u trećem minutu, a odbrana je bila na mestu. Već u 9. minutu Partizan je došao do vođstva. Danilo Pantić uradio je veliki deo posla, proigrao je, a povratnik u dres Partizana Rikardo Gomeš doneo je navijačima u Novom Sadu radost. 

Samo tri minuta kasnije ponovo je Gomeš zatresao mrežu, a to je bio gol za špice. Nakon solo prodora raspalio je sa preko 20 metara, Petrić je bio nemoćan. Jedan od ubedljivo najlepših golova postignutih u Srbiji. 

Nastavio je Partizan dominaciju i u nastavku 22. minut se igrao, nakon prekida lopta dolaz do mladog Jovića, on šalje loptu na drugu stranu, a tu je siguran bio Urošević za 3:0. 

Konačnih 4:0 postavio je Miloš Jojić iz prekida. U nastavku meča znatno je opao ritam, bilo je dosta teško igrati po natopljenom terenu, a krivac za to je kiša koja je padala tokom celog meča, a posebno jako početkom drugog poluvremena. 

Po 11. put u 11 mečeva Partizan je slavio protiv Proletera, a ovo je ujedno najubedljiviji rezultat kojim su do sada slavili. 

PROLETER - PARTIZAN 0:4 (0:4)

(Gomeš 9', 12', Urošević 22', Jojić 27)

Stadion: „Karađorđe“

Sudija: Aleksandar Živković

PROLETER: Petrić – Milošević, Marjanović, Joković, Bašanović – Jovanović, Kojić (Miladinović od 46'), Živojinović (Stojanović od 46'), Danoski – Ortiz (Mladenović od 80') , Kaluđerović (Mitrović od 46'). Trener: Branko Žigić.

PARTIZAN: Stojković – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (Lutovac od 71')  Jović, (Holender od 59')  – Marković (Natho od 59'), Pantić (Pavlović od 71') – Rikardo (Milovanović od 59'). Trener: Aleksandar Stanojević.

DRUGO POLUVREME

86, MINUT - Milovanović se našao u prilici, šutirao je i zatresao mrežu, ali Živković pokazuje da je bio ofsajd. 

77. MINUT - Nastavlja Partizan da kontroliše posed, Miljković i Lutovac su kombinovali, a defanzivac Partizana uspeva da šutne loptu - pored gola. 

73. MINUT - Danilo Miladinović je pokušao da preti golu Stojkovića, samo korner. 

67. MINUT - Oprobao je Holander prodor u šesnaestercu Proletera, duel je pripao Nikoli Marijanoviću. 

60. MINUT - ŠANSA PROLETER Danoski je iskoristio loptu koja je preletela Saničanina, ipak, ne uspeva adekvatno da reaguje ispred Stojkovićevog gola. 

59. MINUT Jojić, Marković i Rikardo izlaze iz igre.  Ulaze Milovanović, Holender i Natho. 

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

56. MINUT - Velika količina kiše natopila je teren u pauzi između dva poluvremena. Oba tima pokušavaju svim silama da izbegnu povrede, a mečevi liče više na vaterpolo nego na fudbalske mečeve. To je sve uslovilo nešto mirniji tok dosadašnjeg dela drugog dela igre. 

48. MINUT - ŠANSA ZA PARTIZAN - Odlično je Jojić izveo korner, ponovo je Urošević tukao glavom, neuspešno. 

46. MINUT - Tri izmene pravi Žigić na startu drugog dela meča. Miladinović, Stojanović i Mitrović ulaze u igru. teren su napustili Kojić, Živojinović i Kaluđerović. Jaka kiša pada na "Karađorđu". 

PRVO POLUVREME

45. MINUT - KRAJ PRVOG POLUVREMENA

43. MINUT - Pokušao je Danilo Pantić iz situacije u kojoj je izaao pred Petrića da proigra Gomeša, nespretno je to uradio, utisak je da je možda bolje bilo da je Jojićevu loptu uputio ka golu. 

40 - MINUT - Lepo kombinuju Marković i Miljković, bek "parnog valjka" šalje loptu u peterac, ali niko ne stiže do nje. 

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

35. MINUT - Nakon furioznog početka utakmice spao je ritam igre. Ipak, kontrola lopte i dalje u nogama gostujućih igrača. 

28. MINUT - GOL PARTIZAN! Tim iz Humske izgleda kao da može da postigne gol kada god to želi. Sada se upisao i Miloš Jojić, fantastično izveden prekid. 

25. MINUT - Partizan ne popušta, igra u visokom ritmu iako su za manje od pola sata postigli crno-beli tri pogotka. 

22. MINUT - GOL PARTIZAN! Slobodan Urošević najbolje se snašao nakon prekida, novi gol za crno-bele. Jović ubacuje na drugu stranu, a Urošević je bio siguran! 

21. MINUT - ŠANSA PARTIZAN! Jojić tuče iskosa, brani Petrić.  

12. MINUT - GOL PARTIZAN! Rikardo Gomeš je pokazao već danas da će biti veliko pojačanje za crno-bele. Nakon samo pet minuta iz solo akcije raspalio je dalekometni projektil, a Petrić je bio nemoćan. 

9. MINUT -  GOL PARTIZAN! Pantić je odradio veliki posao u narednom napadu proigrao je u prostor Rikarda Gomeša, a on iz prve prilike trese mrežu protivnika. 

8. MINUT - Žuti karton dobio je Danilo Pantić. 

4. MINUT - Prikrao se Kaluđerović Vujačiću, na kraju ne uspeva da kazni neodlučnost igrača crno-belih. 

3. MINUT - Dobra prilika za Andriju Kaluđerovića, ali reaguje odbrana Proletera. 

1. MINUT - Prvi napad na meču imaju igrači Partizana. 

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)