NOVE UVREDE FLORENTINO PEREZA: Figo je kurvin sin, a Guti moron

Novosti online

16. 07. 2021. u 08:46

NASTAVLjAJU da isplivavaju šokantni snimci Florentina Pereza. Španski "El Konfidensijal" nastavlja da objavljuje podatke o tome kako je tokom godina predsednik Real Madrida vređao najveće legende kluba. 

НОВЕ УВРЕДЕ ФЛОРЕНТИНО ПЕРЕЗА: Фиго је курвин син, а Гути морон

FOTO: AP

Do sada se znalo da je za Raula i Ikera Kasiljasa rekao da su "najveće prevare Reala", kao i da je sočnim uvredama "počastio" Žozea Murinja i Kristijana Ronalda.

Sada je na red došla i još jedna legenda Real Madrida. Od svih zvezda "kraljevskog kluba" upravo sa Gutijem je Florentino imao najviše problema. Kada je prethodni predsednik Ramon Kalderon produžio ugovor sa Gutijem, Perez je o tome mislio veoma loše.

"Šokiran sam koliko se Kalderon prevario sa Gutijem jer je ovaj odigrao dve dobre utakmice. Očito misli da mora za sve da mu veruje da ga ne bi izgubili", rekao je tada Perez. 

Kada se vratio u klub Guti je oteran iz tima naredne sezone. Bez oproštajnog meča, bez ikakve pompe posle preko 500 utakmica za tim. A onda je 2012. godine sasuo pravu lavinu uvreda ka Gutiju kada je on sa Kadenom SER potpisao ugovor da bi postao stručni konsultant.

"Guti je moron. On je kao koza, sam sebi je najveći neprijatelj. SER je zaposlio morona. Neće to ići, on je moron, nije sposoban za to", rekao je Kalderon. 

Takođe ni Figo nije prošao bez teških reči pošto je Perez za njega rekao da nikada nije ni hteo da pređe u Real, već da je sa suzama u očima seo u avion za Madrid.

"Figo je taj koji je uništio ekipu. Najbolji je bio Zidan, nema dileme. Figo je bio kurvin sin, baš kao i Raul. Njih dvojica su bili najgori za tim", rekao je Perez na jednom od snimaka.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest