RONALDO I ZIDAN IMAJU PAKT: Brazilski fenomen premira igrače Valjadolida za pobedu nad Atletikom

Novosti online

21. 05. 2021. u 12:58

VLASNIK Valjadolida, legendarni brazilski fudbaler Ronaldo, obećao je igračima svog kluba premije od po 150 hiljada evra, ukoliko "albivioleti" savladaju Atletiko u poslednjem kolu španske lige.

РОНАЛДО И ЗИДАН ИМАЈУ ПАКТ: Бразилски феномен премира играче Ваљадолида за победу над Атлетиком

EPA/NECO VARELLA

Odluka o šampionu Španije pašće u poslednjem kolu, a Real Madrid može do titule samo ako pobedi ekipu Viljareala, a gradski rival Atletiko ne pobedi u Valjadolidu.

Problem za jorgandžije je što se Valjadolid bori za opstanak i ukoliko pobedi, a Elče i Ueska izgube (igraju kod kuće obe ekipe), ostaće u Primeri.

Dodatni motiv Ronaldu da premira igrače sigurno je i to što je Real njegov bivši klub. Ronaldo je za kraljeviće igrao od 2002. do 2007. i tada mu je saigrač bio današnji trener Zinedin Zidan, dok je predsednik i tada bio Florentino Perez.

Marka tvrdi da je ovaj trio sklopio pakt. Valjadolid se i prošle sezone borio za opstanak, ali tada je Ronaldo igrače premirao - novim mobilnim telefonom.

Inače, navijači Valjadolida smatraj uRonalda najodgovornijim za verovatno ispadanje u Segundu i optužuju ga za nemarnost - dok se  tim grčevito bori za opstanak Ronaldo uživa na krstarenjima, tvrde oni i traže hitan sastanak na kome očekuju od Brazilca da iznese plan izlaska iz krize i hitan povratak u Primeru, jer očigledno niko ne veruje u mogućnost opstanka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave