NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIPA: Jamaguči muku muči

Novosti online

10. 07. 2021. u 12:00

PREDLOZI iz najnovijeg broja kladioničarskog lista Tip

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Јамагучи муку мучи

FOTO: AP

  • ALEN MAŠOVIĆ (Mačida, Japan 2)

JAMAGUČI– IVATA 2

- Kako da ne izdvojim dvojku na Ivatu, kada u Kupu i prvenstvu ima deset nanizanih pobeda. S druge strane, Jamaguči ima prosečan tim. Domaći teren mu i nije neka prednost, ako za protivnika ima lidera.

  • BOJAN ZAJIĆ (Norveška)

ROZENBORG – KRISTIANSUND 1

- Rozenborg sezonu želi da završi mestom koje vodi na međunarodnu scenu. U velikom je zaostatku za vodećima, mada, posle prikazane igre na terenu Od Grenlanda, stekao sam utisak postoji mogućnost da im se priključi. Primljen pogodak u zaustavnom vremenu odvojio ga je od pobede, koja sada u okršaju sa konkurentom Kristiansundom ne bi smela da izostane.

  • MILOŠ JOSIMOV (Finska)

KTP – MARIEHAMN GG

- Turbulencije na klupi KTP nisu uticale na rezultat u derbiju sa Oulom (1:1). Verujem da će novi trener, koji je do pre dva kola vršio funkciju pomoćnika, protiv Mariehamna znati da iz „svojih“ igrača izvuče najbolje.

  • ZORAN MANOVIĆ (Švedska)

ELFSBORG – EREBRO 1

- Favoriti Malme i AIK su doživeli poraze u prošlom kolu. Iako u ovom kolu i jedni i drugi dočekuju rivale na svojim terenima, ne usuđujem se da ih izdvojim. Mislim da bi na tiketima jedino moralo da se nađe mesta za jedinicu Elfsborga u duelu sa poslednjim Erebrom. Domaćin je trijumfalno završio gostovanje Geteborgu (1:0) i ne bi bilo realno da ga protiv znatno slabijeg rivala zadesi kiks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri