SADA I ZVANIČNO: Serhio Ramos stigao u PSŽ - otkrivena visina ugovora

Novosti

08. 07. 2021. u 12:57

TRANSFER koji se već neko vreme čekao, a mnogi već otkrivaju i kolika je plata koju je Serhio Ramos dobio u Parizu.

САДА И ЗВАНИЧНО: Серхио Рамос стигао у ПСЖ - откривена висина уговора

Foto: Instagram printskrin/psg

Dugo se čekalo da bude potvrđeno i sada je i zvanično - Serhio Ramos je novi igrač Pari Sen Žermena!

Parižani su izgubili titulu u Francuskoj prošle godine i sada spremaju sopstveni "drim-tim" kojim će jurišati na trofej u Ligi šampiona, a legendarni Španac stiže da u tome pomogne.

Objavio je Pari Sen Žermen još u sredu uveče da je Ramos njihov novi igrač, potom su vrlo brzo obrisali objave sa društvenih mreža, ali sada je u četvrtak sve konačno potvrđeno.

Doskorašnji kapiten Real Madrida stiže na "Park prinčeva", a mediji u Evropi spekulišu da će Ramos u Parizu zaraditi 24.000.000 evra, 12 miliona za svaku od dve sezone.

Ramos je tako otišao iz Reala posle punih 16 godina na "Santijago Bernabeuu", a sve nakon što sa klubom nije uspeo da se dogovori oko produžetka saradnje. Ramos je navodno tražio 12.000.000 evra godišnje plate i dve godine ugovora, ali je španski gigant želeo da mu ponudi samo jednogodišnji ugovor.

To je Ramosu oslobodilo prostor da promeni sredinu, PSŽ je brzo utrčao da sve iskoristi, a zbog dolaska nekadašnjeg svetskog i evropskog šampiona Tilo Kerer će morati da promeni broj na dresu.

Fudbaler PSŽ-a će "osloboditi" broj četiri svom novom saigraču, pošto će Serhio Ramos odmah u Parizu pokazati ko je ko. Tako je Ramos stigao u PSŽ posle dolazaka Ašrafa Hakimija i Žoržinja Vajnalduma, a očekuje se da posle Evropskog prvenstva stigne i Đanluiđi Donaruma...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024