TADIĆ BLIZU "SAN SIRA": Najbolji igrač "kopljanika" navodno pristao da ovog leta pređe u tim Milana

N. I.

04. 07. 2021. u 08:30

LETNjI prelazni rok i takozvana fudbalska pijaca širom Evrope i sveta će izgleda da procvetaju odmah posle finala Prvenstva Evrope, 11. jula na "Vembliju".

ТАДИЋ БЛИЗУ САН СИРА: Најбољи играч копљаника наводно пристао да овог лета пређе у тим Милана

FOTO: Ajaks

Do tada pucaju medijske petarde i bombe, novinari i navijači željni senzacija na tržištu uživaju u svakodnevnim vestima, a jedna je stigla iz italije i glasi: kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić je pristao da pređe u redove Milana!

Mediji u Italiji od preksinoć ne prestaju da pišu o ovoj temi, a senzacionalna informacija je zatekla i Tadića, ali na prvom treningu u Ajaksu. Naš internacionalac je završio letnji odmor sa porodicom u Grčkoj i u petak pre podne se pojavio u Amsterdamu, u trening-kampu Ajaksa, a na društvenim mrežama se pohvalio fotografijom na kojoj je nasmejan i ispod kojeg piše:

- Povratak na posao!

Da li će Tadić samo kratko ostati u Amsterdamu i preseliti se u "Milanelo", čuveni trening centar "roso-nera", ostaje da se vidi. Uticajni italijanski novinari tvrde da je ovaj transfer praktično već gotova stvar, a celu priču su "provalili" izgleda baš ljudi u Milanu koji nisu mogli da drže jezik za zubima, pa su počeli po kuloarima da se hvale kako u napadu svom tima dobijaju izuzetno pojačanje.

Milan se, inače, tokom drugog dela prošle sezone u Seriji A prilično kockao i na kraju upropastio skoro sve. Dugo su Milanezi bili lideri na tabeli, ali su u prolećnom delu sezone izgubili korak i prepustili titulu najvećem rivalu Interu, a praktično su do poslednjeg kola vodili grčevitu borbu za ulazak u Ligu šampiona.

Ključni čovek u ovom potencijalnom transferu je sportski direktor Milana Paolo Maldini, koji Tadića vidi na skoro svakoj napadačkoj poziciji u timu, a prema pisanju medija sa Apenina ostalo je da samo Ajaks, Tadićev menadžer i Milan sklope ugovor koji će zadovoljiti sve tri strane, pošto bi kapiten Srbije godinu dana ranije napustio Amsterdam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri