ILIEV ŽALI ŠTO ENGOJ NIJE DOŠAO: Nemojte so na ranu, njegov transfer bi prevazišao Sadikov

Novosti online

02. 07. 2021. u 18:39

PARTIZAN je pojačao napad Rikardom Gomešom. U klub je trebao da stigne i Žilijen Engoj, posao je praktično bio gotov, ali se na kraju sve izjalovilo.

ИЛИЕВ ЖАЛИ ШТО ЕНГОЈ НИЈЕ ДОШАО: Немојте со на рану, његов трансфер би превазишао Садиков

FOTO: N. Paraušić

O tome je govorio Ivica Iliev koji ne može da se pomori sa tim da su crno-beli ostali bez kvalitetnog pojačanja.

Ivica Iliev: Engojov transfer bi bio veći od Sadikovog

- Nemojte so na ranu, molim vas - počeo je izlaganje Iliev, a potom nastavio:

- To je najveći igrač posle Leonarda koga smo mogli da dovedemo. Situacija je bila neverovatna. Kada je trebalo da dođe, došlo je do sastanka igrača sa njegovim trećim agentom za koga nisam ni znao koji je rekao da se igrač sprema do dođe za vikend, a da on ide do kluba da "reši njegove stvari". Verovatno posle neke velike svađe, na kraju mi je rekao da će Ngoj ostati u klubu, a mi smo ostali uskraćeni za jednog spektakularnog igrača. Verujem da bi njegov transfer prevazišao i onaj Sadikov.

Partizan sada traži drugo rešenje, a ime koje se ponovo pominje u medijima je Miljan Vukadinović, napadač Vojvodine.

- Dolaskom Rikarda i Pantića, već imamo popunjenu ekipu. Na Rikardovoj promociji sam rekao da je nemoguće bilo dovesti kvalitetnijeg igrača, čije su karakteristike baš ono što Partizanu treba, da iz svih situacija može da postigne gol. Verujem da bi još jedan ofanzivni igrač zaokružio celu priču i mogli bismo da kažemo da smo popunjeni do maksimuma. Verujem da će nam se pridružiti vrlo brzo. Vukadinović je dobar igrač, on se pominje već godinu dana i ne bih o imenima, a mogu da kažem da je u igri i još jedan stranac.

Maki Banjak je juče i zvanično postao igrč Kairata, pa je sada ostalo još jedno upražnjeno mesto u odbrani "parnog valjka".

- Priključili smo dva naša mlada igrača u odbrani, što je i naša praksa poslednjih godina, verujemo u našu školu i daćemo špansu tim momcima da probaju da se nametnu. Dug je prelazni rok, videćemo kako će se sve odvijati - zaključio je Iliev.

Podsetimo, Partizan se nalazi na pripremama u Ptuju (Slovenija) gde brusi formu za početak nove sezone.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a