DA zanimljivost bude veća, Česi i Škoti su na svojim dresovima imali ispravan hrvatski grb, dok ga Englezi i Španci nisu ni imali...

Komentari (16)

borko

29.06.2021. 14:22

Nije to njihova sramota. Oni se time izgleda ponose. Sramota je i za svaku osudu je ponašanje UEFE i ljudi zaduženih za protokol. Da vidim da srbija izadje sa nekim blago rečeno iritirajućim grbom ili amblemom. Ekspresno bi bila poslata kući. Ali pošto nikad nećemo igrati EU, nećemo biti u iskušenju za tim postupcima.

S juga

29.06.2021. 14:25

Pisete gluposti. Na Crkvi Sv.Marka u Zagrebu, na krovu ima hrvatski grb koji pocinje bijelim poljem a stariji je i od NDH i od Vecernjih novosti.

Pera

29.06.2021. 14:50

Rusi nisu naivni primetili su to sigurno ali zašto nisi reagovala? Na sp u sred rusije hrvati su igrali u crnim fašističkim dresovima kao i sad na ep niko se ne buni rusi poljaci jevrei srbi...fifa uefa un evropska unija? Hrvati su dokaz da je fašizam tvorevina tajne moćne globalne organizacije koja sve kontroliše a hrvati su samo nosioci te fašističke šifre!

Zoran Marković

29.06.2021. 18:03

Aman ljudi, oni se time diče, to su oni i uvek će ostati mali ustaši što bi rekli neki neki njihovi saveznici. Čega se pametan stidi, time se budala ponosi i dosta više na tu temu!