ČELSI NUDI 200 MILIONA ZA HALANDA: Šampion Evrope kreće u nadad na džina iz Norveške

Đ. S.

08. 06. 2021. u 19:53

ROMELU Lukaku je otpao, pre nekoliko dana je potvrdio da će ostati u Interu i naredne sezone, tako da je sada Erling Haland postao primarna meta za Čelsi u letnjem prelaznom roku.

ЧЕЛСИ НУДИ 200 МИЛИОНА ЗА ХАЛАНДА: Шампион Европе креће у надад на џина из Норвешке

foto: EPA

Mada, sudeći po početku pregovora, neće biti uopšte lako.

Trebaće šampionima Evrope oko 200 miliona evra da namire potrebe mladog Norvežanina i njegovog agenta Mina Rajolu.

Samo obeštećenje ne bi trebalo da bude manje od 120 miliona i to pod uslovom da Borusija Dortmund, za koju Haland trenutno nastupa, pristane da ga proda.

Takođe, po pisanju britanskih medija, Rajola će za svog štićenika tražiti nedeljna primanja od 350.000 evra. Ali, trener "plavaca" Tomas Tuhel je osvajnjem Lige šampiona stekao ogroman kredit kod vlasnika Romana Abramoviča i direktorke Marine Granovskaje, koji sada nemaju drugog izbora nego da mu ispune želju i dovedu mu vanserijskog špica. Nemački stručnjak smatra da Timo Verner nije dovoljan adut da se napadne i Premijer liga, dok se za Tamija Abrahama priča da bi mogao da bude iskorišćen kao "kusur" u poslu oko Halanda, odnosno da bude poslat u Dortmund kao deo kompenzacije, pošto ga u Evropi cene na oko 40 miliona evra, a u Čelsiju teško da će imati ozbiljniju šansu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAD DE ROSIJU PADNE ROLETNA: Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)