ZVEZDA DOVODI BEKA IZ PRIMERE: Kolumbijac želja crveno-belih, sve zavisi od napadača

Novosti online

08. 06. 2021. u 12:53

LEVA defanzivna linija godinama u Crvenoj zvezdi pripada Milanu Rodiću koji je bez prave alternative. U Ljutice Bogdana odlučili su da ovog leta reše gorući problem.

ЗВЕЗДА ДОВОДИ БЕКА ИЗ ПРИМЕРЕ: Колумбијац жеља црвено-белих, све зависи од нападача

Foto: N. Paraušić

Prema saznanjima Mozzart Sporta Zvezdin novi pik je Hoan Mohika. Reč je o fudbaleru Đirone, koji je prošle sezone bio na pozajmicama. Prvo u Atalanti gde je odigrao 13 utakmica, a potom u Elčeu. 

Od 2015. član je i reprezentacije Kolumbije sa kojom je igrao i na Mundijalu 2018. godine.

Na Topčiderskom brdu bi najradije da zadrže Rodića, koji ima ponude iz Turske. Njemu takođe ugovor ističe na leto 2022. godine kao i Kolumbijcu.

Problem za Stankovića mogao bi da predstavlja i broj stranaca koje ima u timu, a to su Seku Sanogo, El Fardu Ben, Filipo Falko, Gelor Kanga, Aksel Bakajoko... 

A baš kad ode Falčineli moraće Zvezda da pronađe još jednog špica. I samo ako to bude domaći fudbaler Zvezda će krenuti po Mohiku.

Ideja je bila da se postigne dogovor sa Aleksandrom Pešićem, ali je on izabrao da za platu od 650.000 evra u prvoj sezoni potpiše za turski Karagumruk. Svakako sredina sa manjim pritiskom od onog koji bi trpeo u Zvezdi.

I dalje je aktuelna i varijanta sa Aleksandrom Prijovićem, ali za sada dogovora nema, pošto korpulentni napadač traži platu od 800.000 evra za dve prve sezone u Zvezdi, a potom još 1.200.000 za treću.

Podsetimo, Zvezda je u ovom prelaznom roku produžila ugovor sa Aleksandrom Kataijem, dovela Aleksandra Dragovića, a ostala bez Nemanje Milunovića.

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)