MIHA O NAVODNOM INTERESOVANJU INTERA I JUVENTUSA: Prihvatio bih poziv da su me zvali

Novosti online

05. 06. 2021. u 12:32

PO završetku sezone u Seriji A počele su priče koji će biti naredni klub u kojem će raditi Siniša Mihajlović.

МИХА О НАВОДНОМ ИНТЕРЕСОВАЊУ ИНТЕРА И ЈУВЕНТУСА: Прихватио бих позив да су ме звали

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Pominjalo se da bi srpski stručnjak mogao da sedne na klupu Juventus i Intera. Sa druge strane Bolonja nema nameru da odrekne stratega koji ima ugovor sa klubom do 2023. godine.

Iako se o odlasku trenera sa stadiona Renato Dal'Ara govori nedeljama, on je u intervjuu za Gazetu istakao da konkretnih ponuda nije bilo.

- Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije - rekao je Mihajlović.

Srbin se potom osvrnuo i na eventualne priče o tome da je želja Intera i Juventusa.

- Nisam licemer. Da su stigle ponude iz Intera ili Juventusa saslušao bih i prihvatio. To je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ipak, nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ukoliko se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ukoliko klub i ja nemamo iste ambicije, otići ću, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub - zaključio je Miha.

Bolonja je sezonu u Seriji A okončala na 12. mestu na tabeli sa 41 bodom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)