EMOTIVAN OPROŠTAJ KARLOSA TEVEZA OD FUDBALA: Možda se i vratim, ali nikad više u Boku

Novosti online

05. 06. 2021. u 09:06

LEGENDARNI argentinski fudbaler Karlos Tevez odlučio je da završi bogatu karijeru.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ КАРЛОСА ТЕВЕЗА ОД ФУДБАЛА: Можда се и вратим, али никад више у Боку

FOTO: AP/Tanjug

Doduše, privremeno jer je ostavio mogućnost da ponovo zaigra ukoliko se zaželi fudbala, ali nikada više neće obući dres Boke.

- Sada mogu da kažem da se povlačim, ali možda se za tri meseca probudim i poželim opet da igram. Ipak, nikad više u Boki. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mom životu, ali osećam da sam doneo pravu odluku. Boka je moj život i ne smem da budem prosek ovde. Ako ne mogu da pružim 100 odsto, onda je bolje da se povučem - rekao je Tevez i dodao:

- Mnogi su me pitali da ostanem do decembra, da sačekam dok se ljudi ne vrate na stadione. Ali ja sam želeo da odem čuvajući neke posebne memorije kao poslednje. Ne postoji ništa lepše od poslednjih ovacija Maradoni na terenu, poslednjeg puta kada me je otac gledao kako igram i postajem šampion, zadnji put kada sam ga video da lije suze radosnice. Nije mi potrebno ništa drugo da bih bio srećan. Moja krv nije crvena. Uvek će biti plavo-žuta. Vidimo se uskoro.

Mediji u Argentini su poslednjih dana pisali da Tevez nije u sjajnim odnosima sa čelnicima Boke, mada se dodaje da je nekadašnjem igraču Junajteda i Sitija teško pala smrt oca i da poslednjih nekoliko meseci nije isti čovek.

Sjajni napadač je u karijeru počeo u Boki, igrao je još za Korintijans, Vest Hem, Mančester junajted, Mančester siti i Juventus.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave