ZVEZDA OBRADOVALA NAVIJAČE: Katai ostaje u klubu do 2024. godine

Z.Ć.

04. 06. 2021. u 21:04

NAVIJAČI Crvene zvezde opet se zadovoljno smeškaju i raduju - njihov ljubimac Aleksandar Katai (30) uskoro će produžiti ugovor do 2024.

ЗВЕЗДА ОБРАДОВАЛА НАВИЈАЧЕ: Катаи остаје у клубу до 2024. године

FOTO: M. Vukadinović

Ovu lepu vest najavili su na "Marakani" i ona bi narednih dana trebalo i da se realizuje potpisivanjem novog, trogodišnjeg ugovora. Po starom, Katai je bio "vezan" za crveno-bele do sledećeg leta, naravno uz klauzulu da može da prihvati ponudu koja bi finansijski zadovoljila obe strane.

BRANKO OČARAN "MARAKANOM"

PROSLAVLjENI bivši brazilski fudbaler Branko posetio je juče Crvenu zvezdu i beogradsku "Marakanu".

- Crvena zvezda je veliki klub sa ogromnom tradicijom i mnogo titula. "Marakana" je sa svojim navijačima jako lepa i ta podrška čini ekipu jakom i snažnom. Poznajem jako dobro brazilsku "Marakanu" i sad imam zadovoljstvo da upoznam i srpsku -rekao je Branko, koji je od predsednika crveno-belih Svetozara Mijailovića dobio dres na poklon.

Jedna primamljiva je nedavno stigla iz Emirata, ali nije bila baš toliko dobra da se prihvati. Ipak, u Zvezdi žele da se na vreme osiguraju i provedu mirno leto sa "Magikom" tako što će se već sada dogovoriti o produžetku saradnje. Podrazumeva se i da će lucidnom napadaču biti pojačana godišnja plata na 600.000 evra (sa bonusima).

Katai je prošle sezone 34 utakmice u svim takmičenjima postigao 17 golova, uz devet asistencija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković