BABOVIĆ PROZVAO IGRAČE PARTIZANA: Kapitena ponižavaju, a vi ćutite

Novosti online

26. 05. 2021. u 14:49

NEKADŠNjI prvotimac Partizana, Stefan Babović, izneo je svoje viđenje skandaloznog ponašanja Marka Gobeljića i ogorčenost što niko od saigrača Vladimira Stojkovića nije stao uz kapitena.

БАБОВИЋ ПРОЗВАО ИГРАЧЕ ПАРТИЗАНА: Капитена понижавају, а ви ћутите

Foto: M.Vukadinović

- Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svetskim prvenstvima i Olimpijskom igrama, branio velike utakmice... Zaista je obeležio neku eru što se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina - počeo je Babović:

- Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama, i svađe sa publikom i provokacije, ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt i poštovanje, pa čak i na utakmicama najvećih rivala. Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve to brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice. Sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore.E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji!

- Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite. kao da nećete da se svađate. Dok se ta vatra ne vrati, nećete ni titule osvajati. Velika podrška za Vladimira Stojkovića - napisao je Babović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna