STEVANOVIĆ SE U SUZAMA OPROSTIO OD PARTIZANA: Ponižavan sam, to nisam zaslužio! Ovo jeste doviđenja, ali ne i zbogom

Novosti online

26. 05. 2021. u 08:55

PARTIZANOV biser Filip Stevanović (18) uplakan se oprostio od crno-belih u utorak uveče.

СТЕВАНОВИЋ СЕ У СУЗАМА ОПРОСТИО ОД ПАРТИЗАНА: Понижаван сам, то нисам заслужио!  Ово јесте довиђења, али не и збогом

FOTO: M. Vukadinović

Novi fudbaler Mančester sitija oglasio se posle burnog finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde i uz svoju sliku objavio oproštajnu poruku.

Krilni napadač iz Arilja napušta crno-bele posle 12 godina i odlazi nezadovoljan zato što je ove sezone imao malu minutažu od kada je potvrđeno da će otići u Englesku.

"Ne znam odakle bih počeo, ali reći ću da sam već od prvog dana kada sam zakoračio na SC Teleoptik znao da ću jednog dana doći do prvog tima i ostaviti barem neki trag u Partizanu. Proveo sam najlepših 12 godina u klubu, od toga 3 u prvom timu i došlo je vreme da se oprobam u nekim jačim ligama. Kao što znate, što je i normalno, bilo je mnogo uspona i padova, ne samo za mene već i za saigrače i ceo klub. Priznaću par stvari o kojima nisam pričao puno", počeo je on.

Stevanović je debitivao za "A" tim još u decembru 2018, prvi gol je dao u leto 2019, a njegov transfer u Mančester siti ozvaničen je prošle jeseni.

Opraštajući se od navijača, on je rekao da ga veom boli to što je od jeseni uglavnom bio rezerva.

"Prvenstveno bih hteo da kažem da mi je teško zbog duple krune jer nismo uspeli da je vratimo gde joj je mesto, naravno i zbog manjka minutaže od potpisa za novi klub. Teško mi je što sam mnogo toga dao klubu a pojedinci me nisu ispoštovali ni malo. Teško mi je jer sam krvavo radio da se vratim na stari put i opet budem u startnih 11. Teško mi je sto sam svaki dan pokušavao da se dokazujem sve više iako su svi znali moje sposobnosti. Minutaže od po 10 ili 20 minuta ne bih komentarisao jer nije na meni ali opravdavam svoja izdanja zbog manjka iste, pogotovo sa prošlog derbija i ulaska od tri minuta, pritom mislim da se svi sećate mojih partija na bilo kom derbiju. To je za mene ponižavajuće i mislim da nisam zaslužio tako nešto. Istrpeo sam dosta isključivo zbog mog Partizana", napisao je on.

Stevanović je rekao i da je veći deo utakmica odigrao povređen.

"O mojoj ljubavi prema Partizanu ne bih trošio mnogo reči jer sam uvek davao 100 odsto svojih mogućnosti, ne trazim alibi, ali većina vas ne zna da sam na 70 odsto utakmica igrao povređen. Ne postoji reč koja moze opisati moju ljubav prema Partizanu jer je to neizmerna ljubav. Ovim putem hteo bih da se zahvalim svim saigračima koji su me maksimalno prihvatili od prvog dana kada sam došao u prvi tim, da im poželim sve najlepše, želim da vas sve zaobiđu povrede i da sledeće sezone nastavite u još jačem ritmu i vratite Partizanu sve što mu pripada".

Stevanović je u crno-belom dresu ukupno odigrao 70 utakmica i dao 13 golova.

"Takođe bih se zahvalio najboljim navijačima na svetu na neizmernoj ljubavi, koji su uvek bili tu za nas da nas bodre i kada ide i kada ne ide. Zahvalio bih se takođe svim radnicima na SC Teleoptik kao i ljudima iz medicine i ekonomima. Bez vas ništa ovo ne bi bilo moguće, jer ste vi davali i dajete svaki procenat svojih mogućnosti, bez obzira u kom se stanju klub nalazi, da nama igračima bude najlepše i da nam ne fali ništa. Ja sam dete Partizana i Partizan će zauvek ostati u mom srcu. Nikad neću prestati da: 'Volim ga, ko’ oka dva'. Ovo jeste doviđenja, ali ne i zbogom! VOLIM PARTIZAN!", napisao je Stevanović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)