BERT ODUŠEVLJEN BEOGRADOM: Američkom komičaru glavni grad Srbije najlepši na svetu (FOTO)

V. N.

20. 05. 2021. u 09:13

AMERIČKI stendap komičar i glumac Bert Krajšer (48), koji već treću nedelju zaredom u Beogradu snima film "Mašina", komediju o svom životu i karijeri, ne propušta priliku da istakne kako je prestonica Srbije najlepši grad u kojem je bio.

БЕРТ ОДУШЕВЉЕН БЕОГРАДОМ: Америчком комичару главни град Србије најлепши на свету (ФОТО)

Foto: Instagram/bertkreischer

Juče ujutru okačio je na društvene mreže fotografiju na kojoj se, iza njega, vidi rumeno nebo u svitanje, uz potpis: "Pozdrav iz Srbije", a pre tri dana fotografiju sa režiserom Piterom Atensiom, ispod Mosta na Adi.

- Upravo sam završio drugu nedelju snimanja filma "Mašina" sa najimpresivnijom osobom sa kojom sam ikada radio, Atensiom, u najlepšem gradu Beogradu - napisao je Krajšer, čijeg oca u filmu igra Mark Hamil (69), legendarni džedaj Luk Skajvoker iz "Ratova zvezda".

Foto: Instagram/bertkreischer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)