POGODITE SAD KO JE OTAC: Kultni sitkom "Kako sam upoznao vašu majku" dobija spin-of

Jl. B.

07. 05. 2021. u 15:46

POSLE sedam godina od završetka, kultna serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobija spin-of - "Kako sam upoznala vašeg oca". "Hulu" je naručio deset epizoda sa Hilari Daf u glavnoj ulozi majke.

ПОГОДИТЕ САД КО ЈЕ ОТАЦ: Култни ситком Како сам упознао вашу мајку добија спин-оф

Hilari Daf / Foto Shutterstock

Autori originala, Krejg Tomas i Karter Bejs, vraćaju se kao izvršni producenti zajedno sa autorima spin-ofa, Isakom Aptakerom i Elizabet Berger.

- Počastvovani smo strašću i vizijom novog kreativnog tima i radujemo se što ćemo im pomoći da ispričaju novu legendarnu priču. Hvala svim obožavaocima serije "Kako sam upoznao vašu majku" koji su čekali - rekli su Tomas i Bejs u zajedničkoj izjavi.

Mreža Si-Bi-Es i autori voljene komedije još trpe kritike zbog kontroverznog finala, a "Hulu" se nada da je prošlo dovoljno vremena da može da stvori sličnu priču i privuče nove gledaoce, ali i stare ljubitelje serije. Dug je bio put do novog projekta. Još 2014, Krejg Tomas, Karter Bejs i Emili Spivi napisali su pilot epizodu spin-ofa "Kako sam upoznala vašeg tatu", ali Si-Bi-Es je odbio koncept. Isak Aptaker i Elizabet Berger su prvi put osmilili svoj spin-of sredinom 2016, ali je stavljen na čekanje jer su oboje postali deo suparničke En-Bi-Si serije "To smo mi". Čak je, godinu dana kasnije, Alison Benet angažovana da napiše novi tekst, koji takođe nije realizovan.

- Izuzetno smo uzbuđeni što dovodimo "Kako sam upoznala vašeg oca" na "Hulu". Slavna originalna serija promenila je polusatnu komediju i počastvovani smo što predajemo njenu štafetu sledećoj generaciji zajedno sa Hilari Daf. Jedva čekamo da publika upozna Sofi i njenu ekipu i gleda ih kako pronalaze sebe i ljubav u savremenom Njujorku - istakli su Aptaker i Berger.

Tokom skoro deset godina, odnosno devet sezona, publika je pratila ljubavni život Teda Mozbija (Džoš Randor) i njegovih prijatelja, te nagađala ko je majka njegove dvoje dece. Iako će naslov i format pripovedanja biti slični, "Kako sam upoznala vašeg oca" neće biti pravi spin-of jer, po svemu sudeći, neće pratiti nijedan lik iz originalne serije. Hilari Daf će igrati Sofi koja će pričati sinu kako je upoznala njegovog oca. Kao što se Ted Mozbi iz 2030. vraćao u prošlost, tako će se i Sofi iz bliske budućnosti sećati 2021. godine i toga kako su ona i njena grupa bliskih prijatelja otkrivali ko su, šta žele od života i kako se zaljubiti i pronaći idelanog partnera u vremenu kada postoje neograničene mogućnosti, a za upoznavanje se koriste aplikacije poput "Tindera".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!