USKRS U KRUGU PORODICE: Poznati obeležili najradosniji hrišćanski praznik u crkvama i domovima

V.N.

03. 05. 2021. u 22:48

NAJRADOSNIJI hrišćanski praznik Uskrs mnogi su proveli u svom domu, okruženi porodicom i najmilijima, pa tako i mnoge naše javne ličnosti.

УСКРС У КРУГУ  ПОРОДИЦЕ: Познати обележили најрадоснији хришћански празник у црквама и домовима

Foto Instagram/djokernole

Tako je najbolji teniser na planeti Novak Đoković, u svojoj kući u Beogradu, organizovao sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom takmičenje u tucanju jajima, čemu su se najviše obradovali naslednici.

Inače, Nole je Veliki petak proveo sa Jelenom na planini Rtanj, punoj misterije ali i izuzetno jake energije. Za njega, simbolično, penjanje na vrh planine predstavlja brojne mentalne i fizičke izazove, ali kada se čovek popne na vrh, zadovoljan je i ponosan.

Filip i Danica Karađorđević sa naslednikom, Foto Instagram/danamaar

- Međutim, jedino kada se zastane, uživa i ceni čitavo putovanje do vrha, onda i to "osvajanje" vrha ima više smisla i ispunjavajuće dejstvo na čoveka - naveo je Đoković na društvenim mrežama.

Ivana Jordan, Foto Instagram/ivanajordan

Folk pevačica Ceca Ražnatović veliki je vernik i redovno posti, te je u pratnji porodice, sina Veljka, ćerke Anastasije, dečka Bogdana, sestre Lidije i njene dece, prisustvovala ponoćnoj vaskršnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save u Beogradu, nakon čega se pričestila.

Ceca se tokom liturgije nije odvajala od unuka Željka, koga je držala malo u naručju, a malo u krilu.

Rokvići na okupu, Foto Instagram/bojanabarovic

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević su sa svojim naslednikom, trogodišnjim princom Stefanom, za 1. maj bili na Oplencu, brdu kod Topole, gde su se još jednom poklonili senima predaka u Crkvi Svetog Đorđa, koju je kao svoju zadužbinu podigao kralj Petar Prvi Karađorđević, ali i uživali u šetnji vinogradima. Za Uskrs su sve troje bili u Sabornoj crkvi u Beogradu, gde su se Danica i Filip venčali 2017, što je bilo prvo kraljevsko venčanje u Srbiji posle sto godina.

Ceca sa unukom Željkom, Foto Instagram/lifeofcecaraznatovic

I pevač Nikola Rokvić i njegova žena, manekenka Bojana Barović, odveli su za Uskrs decu, petogodišnju ćerku Leonu i dvogodišnjeg sina Simeona, na mesto gde su se 2016. venčali.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa ćerkom Ninom, Foto Instagram/jelenatomasevic_official

Reč je o manastiru Mileševa, gde su se Nikola i Bojana jedno drugom zarekli pred Bogom, ispod freske Belog anđela.

Srećan Uskrs i mnogo radosti svojim pratiocima na društvenim mrežama, uz fotografije uskršnjih jaja, poželele su i pevačice Jelena Tomašević i Ivana Jordan...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)