BOSILJČIĆ DOBIO TUŽNU VEST DOK JE BIO NA HILANDARU: Oprostio se od svog velikog prijatelja, objavio potresnu poruku (FOTO/VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 21:44

GLUMAC Ivan Bosiljčić boravi u Grčkoj, u manastiru Hilandar, odakle je objavio fotografiju i oprostio se od Aleksandra Banjca, svog prijatelja i proslavljenog kompozitora koji je preminuo 28. aprila.

БОСИЉЧИЋ ДОБИО ТУЖНУ ВЕСТ ДОК ЈЕ БИО НА ХИЛАНДАРУ: Опростио се од свог великог пријатеља, објавио потресну поруку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

Na instagramu našeg glumca možete videti fotografije iz sobe manastirskog konaka, kao i dvorište i imanje velike pravoslavne svetinje.

Zbog boravka na Svetoj Gori Bosiljčić je tek kasnije saznao za smrt prijatelja, od kog se oprostio potresnom porukom:

- Dragi naš Baki, glas da si iznenada otišao, našao me je u Hilandaru. Na Svetoj Gori nema telefona, mreža ni novina, a ipak se čulo. Jer kad neko kao ti ode, to odzvoni daleko, odjekne u nama. Bruji tvoje ime u našim molitvama. Ne boj se dobri naš. Tvoja duša sad ide ka Gospodu. Aleksandar Banjac ( 1976 - 2021) - napisao je Bosiljčić.

Podsetimo, čuveni kompozitor, klavijaturista, Aleksandar Banjac (45) iznenada je preminuo 28. aprila u 45 godini.

Bio je član "Vojvođanskog omladinskog orkestra" kao i "Big Band-a RTV Novi Sad". Sarađivao je sa Majkl Kerstingom iz nemačke kao i sa mađarskim bluz gitaristom Laslo Atilom.

Muzička izdanja na kojima je imao zapaženo učešće bilo kao instrumentalista ili kompozitor/aranžer su: Partenon / Revir – nezavisno izdanje (1994), Kasandrin Glas – Metropolis (1996), II / Revir – PGP (1997), Balkanopolis – nezavisno izdanje (1999), Akos – Gemany (2000), Aleksandar Dujin / Smooth – Radio 021 (2000).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UPOZORENJE: Greška kojom MED pretvarate u OTROV - unos ove namirnice može biti štetan po vaše zdravlje