OGLASILA SE ŽENA DARKA LAZIĆA NAKON VESTI O PUCNJAVI: Marina više nije mogla da izdrži, otkrila šta se stvarno desilo

Novosti online

30. 04. 2021. u 17:49

NAKON što je odjeknula vest da je Marina Gagić navodno napustila Darka Lazića, ona se sada oglasila i istakla da je Darko divan otac i da je normalno da imaju nesuglasica.

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ДАРКА ЛАЗИЋА НАКОН ВЕСТИ О ПУЦЊАВИ: Марина више није могла да издржи, открила шта се стварно десило

Foto: Instagram

- Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla-kazala kroje sebi priče - rekla je Marina i dodala:

- Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž - navela je Gagićeva.

- Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe , a svaki prekršaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkcioniše i želimo u miru da provedemo predstojeće praznike - završava ona.

U domaćim medijima pojavili su se navodi kako je pevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Navodno, on je tokom svađe sa verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mesta gde drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)