KRAJ LJUBAVI: Dragana Mićalović raskinula sa biznismenom

Novosti online

27. 04. 2021. u 22:42

POZNATA glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos navodima da su za ovo proleće planirali venčanje.

КРАЈ ЉУБАВИ: Драгана Мићаловић раскинула са бизнисменом

Foto: Printscreen/TV K1

Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, kako izveštava "Stori", dok se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine.

Njih dvoje se nisu često pojavali zajedno na događajima, dok su informacije o njihovoj romansi ipak dospevale do javnosti.

- Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli. Stevan stalno priča da bi voleo da mu Dragana rodi sina, jer već ima tri ćerke - rekao je izvor blizak Dragani i Stevanu za "Alo" pre samo nekoliko nedelja.

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)