SVI GA ZNAMO KAO BEBANA IZ PORODIČNOG BLAGA: Nije nastavio da se bavi glumom, ima splav i digao je veliku buru u javnosti (FOTO)

Novosti onlajn

16. 04. 2021. u 22:01

VUKAŠIN Marković pre više od 20 godina osvojio je naciju ulogom Bebana u seriji "Porodično blago", a iako kasnije nije nastavio glumačku karijeru već godinama je prisutan na javnoj sceni i uspešno se bavi muzikom.

СВИ ГА ЗНАМО КАО БЕБАНА ИЗ ПОРОДИЧНОГ БЛАГА: Није наставио да се бави глумом, има сплав и дигао је велику буру у јавности (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Vukašin je frontmen grupe "Iriefm", a pre dve godine izazvao je burne reakcije u javnosti kada se u spotu pojavio potpuno nag. Poseduje i svoj splav.

 Perioda kada je glumio u popularnoj seriji Vukašin se rado seća:

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje - rekao je on u "Jutarnjem programu" na TV Prva.

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom intervjua za Hello, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)