DŽENIFER LOPEZ I ALEKS RODRIGEZ POTVRDILI RASKID: "Shvatili smo da je bolje da budemo prijatelji"

Novosti onlajn

15. 04. 2021. u 19:16 >> 19:18

MESEC dana nakon što su se pojavile glasine da Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez stavljaju tačku na vezu, potvrđeno je da je poznati par raskinuo veridbu.

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ И АЛЕКС РОДРИГЕЗ ПОТВРДИЛИ РАСКИД: Схватили смо да је боље да будемо пријатељи

Foto EPA

- Shvatili smo da je bolje da budemo prijatelji i radujemo se što će tako i ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim projektima i poslovima - navodi se u zvaničnom saopštenju Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza.

Dženifer koja sa bivšim suprugom Markom Entonijem ima blizance Maksa i Emu i Rodrigez koji je u braku sa Sintijom Skurtis dobio ćerke Natašu i Elu, dodali su da žele najbolje za svoju decu i jedno za drugo.

Dok je trajala romansa, često smo poznati par viđali zajedno sa njihovom decom, Rodrigez je isticao da su njegove ćerke veoma bliske sa Džej Lo i ostavljali su utisak prave porodice.

Foto:Printscreen/Jutjub

Vesti o raskidu prethodila je glasina da je Rodrigez u vezi sa bikini modelom Medison Lakroj, koja je to demantovala u intervjuu za "Pejdž siks", ističući da joj je Aleks samo poznanik, da su razgovarali telefonom, ali da se nikada nisu sreli. Izvor blizak bivšem bejzbol igraču rekao je da njegov prijatelj ne poznaje Medison.

Bilo je i ranije glasina da je Rodrigez varao Dženifer, oboje su to demantovali slikama ljubavi. I ma koliko da je bilo sumnji u idiličnost veze pevačice i bivšeg sportiste, za većinu je njihov razlaz veliki šok.

- Svi navodi su netačni, zajedno radimo na nekim stvarima - rekao je poznati par prošlog meseca.

Vest o raskidu je prvi objavio "Today", a ni Džej Lo ni Rodrigez nisu želeli da komentarišu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije