NAKON VESTI DA POSTAJE MAJKA, OGLASILA SE DŽENIFER ANISTON: Evo šta je glumica rekla o usvajanju deteta

Novosti online

14. 04. 2021. u 14:48

NAKON što su medijski napisi da usvaja dete, odnosno da je u procesu usvajanja preplavili bukvalno ceo svet, oglasio se i portparol holivudske glumice Dženifer Aniston. Glasine su krenule u Evropi i to nakon što se, nakon dugo iščekivanja, ponovo okupila ekipa "Prijatelja" kako bi snimili specijalnu epizodu za HBO Max.

НАКОН ВЕСТИ ДА ПОСТАЈЕ МАЈКА, ОГЛАСИЛА СЕ ЏЕНИФЕР АНИСТОН: Ево шта је глумица рекла о усвајању детета

Foto: Instagram

Nakon toga su mnogi tabloidi objavili kako je 52-ogodišnja Dženifer Aniston, tokom okupljanja, svojim bivšim kolegama sa seta poverila srećnu vest kako je u procesu usvajanja deteta. Međutim, ispostavilo se da je sve laž.

Te natpise demantovao je njen portparol napomenuvši kako su pomenuti navodi čista izmišljotina.

Inače, tokom godina, iz jednostavnog razloga jer se nikada nije ostvarila kao majka, pojavljivali su se napisi, ali i fotografije iz koje su izvučeni zaključci o njenoj trudnoći, koji nijednom nisu bili istiniti. O tome je progovorila i sama u intervjuu 2017. godine.

- Mislim da bi najbolje za sve bilo da se pojavi moja fotografija s rukom na stomaku i da kažem – ‘Konačno trudna“ - izjavila je jednom prilikom glumica.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena