ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA NA METI SAJBER KRIMINALACA: Uznemirena je, rekla im je jasno šta su

Novosti online

12. 04. 2021. u 19:09

ĆERKA pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Balašević objavila je na svom Instagram profilu da je žrtva sajber kriminala.

ЋЕРКА ЂОРЂА БАЛАШЕВИЋА НА МЕТИ САЈБЕР КРИМИНАЛАЦА: Узнемирена је, рекла им је јасно шта су

Foto: N. Karlić

Naime, nepoznata lica hakovala su njen profil na društvenoj mreži Fejsbuk, a ona se nakon toga oglasila, vidno uznemirena.

- Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu vest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu... Skandalozno, saznajemo, nećeteverovati i slično... Pa su odlučili da mi hakuju profil (što sam stvarno naivno verovala da mi se neće nikad desiti)... U moje ime napisali su na Fejsbuk storiju (koji u životu nisam napravila): "Vi ste idioti". Ne znam na koga su mislili da ja mislim, ali ja bih znala da im kažem: Vi jeste idioti. Svi vi kojima padne na pamet da ovako nešto uradite. Jer vam se može. Jer vas ni ne zanima puno kako je bilo kome osim vama. Jer vas idiotske stvari zabavljaju i na njih trošite vreme. Hvala na šlagvortu - istakla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)