KILOMETRIMA DALEKO ZNAJ DA TEBE VOLI NEKO: Emotivna poruka DŽejeve ćerke rastužila sve

Novosti online

11. 04. 2021. u 19:26

ĆERKA pevača Džeja Ramadanovskog Marija Ramadanovski objavila je na Instagramu dirljivu poruku koju je posvetila svom ocu.

КИЛОМЕТРИМА ДАЛЕКО ЗНАЈ ДА ТЕБЕ ВОЛИ НЕКО: Емотивна порука Џејеве ћерке растужила све

Foto: Printscreen/Instagram

Na profilu Marije Ramadanovski piše: "Kilometrima daleko znaj da tebe voli neko, to sam ja! Kilometrima bez kraja hodaću bez odmaranja da ti na srce legnem ja".

Džejeva ćerka je uz emotivne reči objavila sliku sa ocem i hešteg #volim te anđele moj.

Marijinu objavu lajkovalo je oko 2.000 ljudi, a među komentarima je i ovaj: "Uh, znam kako ti je, i ja prolazim kroz tu bol i tugu".

Čuveni pevač narodne muzike preminuo je 6. decembra prošle godine u Beogradu, od posledica srčanog udara. Sahranjen je pet dana kasnije u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju.

Džej Ramadanovski je ćerku Mariju dobio sa bivšom suprugom Nadom sa kojom ima i ćerku Anu. Godinama je bio u vezi sa Andrijanom Tomanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)