LEPA BRENA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: “Slavuj iz Mrčajevaca” na sudu zbog utvrđivanja očinstva, pevačica će svedočiti u korist bivše ljubavnice!

Novosti online

07. 04. 2021. u 23:49

ЛЕПА БРЕНА ПРОТИВ МИРОСЛАВА ИЛИЋА: “Славуј из Мрчајеваца” на суду због утврђивања очинства, певачица ће сведочити у корист бивше љубавнице!

Foto: Instagram

NEKADAŠNJA ljubavnica poznatog pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, pre dva dana je sa sinom Devinom pristigla u Beograd, na još jedno ročište u Palati pravde, kako bi dokazala da je Devin sin poznatog pevača.

Ovim povodom otkrila je šta očekuje od suđenja, ali i da će jedan od svedoka bili balkanska zvezda Lepa Brena.

- Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani -izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svedoči protiv Miroslava. - Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu decu.

Da podsetimo, Brena i Miroslav ne govore godinama, a jedan od razloga je što je pevačica među retkim njegovim kolegama podržala Mirjanu. Takođe, Saša Popović svojevremeno je otkrio da su Lepa Brena i “Slatki greh” dve godine nastupali sa Ilićem i da su se tom prilikom “svačega nagledali”.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)