PČELA RADILICA I LUKSUZAN ŽIVOT: Jelena Bin Drai sa stomakm do zuba sve postiže, evo i kako

Novosti online

06. 04. 2021. u 11:16

JELENA Jakovljević Bin Drai je bivša srpska manekenka i misica, te modni dizajner. Rođena je 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada.

ПЧЕЛА РАДИЛИЦА И ЛУКСУЗАН ЖИВОТ: Јелена Бин Драи са стомакм до зуба све постиже, ево и како

Foto ATA Images

Jelenini roditelji su bili prosvetni radnici i insistirali su da ona i njen brat Peđa steknu obrazovanje. Jelena je studirala arhitekturu ali je nije privela kraju. Ima završene magistarske studije ekonomije.

2013. godine je nominovana za „Ženu privrednika godine Srednjeg Istoka“. NJeni saloni su po drugi put nominovani za najbolje u What’s on magazinu. Na ostrvu Palma je otvorila polikliniku „Al Das“ i obdanište koje je namenjeno visokom staležu koji tamo živi.

2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

2010. godine Jelena i Said su dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana, a Jelena je sada opet trudna i najnoviji član porodice samo što nije stigao.

Kaže da joj tipičan dan izgleda tako što kad ustane, odveze decu u školu i obdanište, odradi po 1 sat poslovnih obaveza u svakoj firmi koju poseduje: obdaništu, salonu lepote, medicinskoj klinici, salonu Jelena, baru Mleko i med. Zatim pokupi decu, ide kući, kući odmara, igra se sa decom, pliva, čita, gleda tv, ide na društvene događaje ili izađe sa mužem.

(Puls online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)