SEVERINA USKRS PROVELA U SPLITU, KOJIĆ SE ODSELIO IZ STANA? Čestitala pratiocima praznik, pa otkrila svoju adresu (FOTO)

Novosti onlajn

05. 04. 2021. u 16:07

SEVERINA Kojić (48) objavila je na Instagramu fotografiju kojom je pokazala kako je Uskrs provela u rodnom Splitu.

СЕВЕРИНА УСКРС ПРОВЕЛА У СПЛИТУ, КОЈИЋ СЕ ОДСЕЛИО ИЗ СТАНА? Честитала пратиоцима празник, па открила своју адресу (ФОТО)

Foto: Anđela Stevanović

Dugo nije bila aktivna na socijalnim mrežama, a objave su usledile nakon glasina da je njen suprug iselio iz stana u Zagrebu, što je negirao njen PR tim. Stajala je na terasi stana u Splitu i gledala u daljinu. Imala je znakovnu poruku u opisu ispod fotografije baš za dan Uskrsa.

- Stojim na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Krst je postavljen na mestu gde je prvi put održao govor u Splitu. Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odoleva vremenu i stoji pravo. Kao moj podsetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Sretan Uskrs želim vama i vašim najdražima - napisala je u opis fotografije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!