"SLOBODA" - PESMA GODINE: Jedina televizijska rok emisija "Bunt" nagradila grupu "I-plej"

Milan Ćunković

04. 04. 2021. u 09:40

BEND "I-plej", predvođen basistkinjom, pevačicom i autorkom Majom Cvetković, dobio je priznanje emisije "Bunt", koja se prikazuje na RTS.

СЛОБОДА - ПЕСМА ГОДИНЕ: Једина телевизијска рок емисија Бунт наградила групу И-плеј

Foto ATA Images

Njihova "Sloboda" proglašena je za pesmu godine 2020. Numera po kojoj je i nazvan njihov aktuelni album, jeste, doduše, objavljena 2018, ali je spot, u kom se, simbolično, pojavljuje glumica Sloboda Mićalović, izašao prošle godine, i tad je pesma dobila pravu medijsku promociju.

- "Sloboda" se pojavila baš u momentu kada je svima postalo jasno šta je pravo značenje te reči - naglašava urednica i voditeljka "Bunta" Branka Glavonjić. - Takođe, spot za ovu pesmu je proglašen i za hit godine Top liste "Bunta", po izboru urednika. Dvostruka titula nije slučajna - album "Sloboda" je među najboljim u protekloj deceniji.

Branka Glavonjić, Foto Gordan Jović

Cvetkovićeva ne krije oduševljenje zbog priznanja.

- Drago nam je da primetimo da neko prati naš rad, i još draže kada reši da nam dodeli nagradu za pesmu i hit godine - kaže Maja. - Ona dolazi od jedine televizijske rok emisije, i hvala im na tome. Dosta nagrada smo dobijali u karijeri, ali ova je među dražim jer dolazi u čudnom trenutku, dok nema koncerata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri