U BRAKU SU 44 GODINE: Retko ko zna kako izgleda supruga Dragana Stojkovića Bosanca, a objavljene su i njihove fotografije iz mladosti (FOTO)

Novosti online

01. 04. 2021. u 18:56

DRAGAN Stojković Bosanac već 44 godine je u skladnom braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje dece, Aleksandru i Aleksandra.

У БРАКУ СУ 44 ГОДИНЕ: Ретко ко зна како изгледа супруга Драгана Стојковића Босанца, а објављене су и њихове фотографије из младости (ФОТО)

Foto: Printskrin

NJih dvoje su godinama u srećnom braku, ali njegovu suprugu retko ko je imao priliku da vidi u javnosti.

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula - rekao je Dragan Stojković Bosanac svojevremeno za "Faktor.ba".

Bosanac je jednom prilikom ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pevala u horu ali da nije imala ambicije da se time bavi.

NJihova ćerka Aleksandra krenula je njihovim stopama i odlučila da se bavi pevanjem, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede.

Sudeći po Dunjinim slikama iz mladosti, mnogi kažu da je Bosančeva ćerka DŽidža ista mjajka.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)