KARLEUŠA ZAUZELA STRANU: Evo šta pevačica misli o otkazu Darka Mitrovića u uživo programu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 20:55

VODITELJ Darko Mitrović jutros je uživo u programu dok je išla njegova emisija "Razgibavanje" Nove S. dao otkaz, a podršku Mitroviću dala je pevačica Jelena Karleuša.

КАРЛЕУША ЗАУЗЕЛА СТРАНУ: Ево шта певачица мисли о отказу Дарка Митровића у уживо програму (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin

Pretpostavlja se da je glavni razlog otkaza stavovi koje je prethodnih dana iznosio o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.

Foto: Instagram printskrin

Mitrović pre obraćanja pročitao je saopštenje Nova S koje je juče prenela N1 da se ograđuju od njega. On se jutros u emisiji obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima i rekao da oni mogu slobodno da rade šta žele da je kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da spreči ovo i da od njih čuje u čemu je bio problem u jučerašnjoj emisiji.

- Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, dodao je Mitrović i onda uživo prozvao Brankicu Stanković, Jovanu Gligorijević, Antonelu Rihu i Ivana Ivanovića navodeći da su oni urednici:

- Pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, ja sad dajem otkaz i doviđenja- rekao je Mitrović posle čega je ustao sa stolice skinuo slušalice i bubicu i izašo iz studija na zaprepašćenje drugog voditelja koji je sve nemo posmatrao.

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava koje protiv vakcinacije u emisiji “Mentalno razgibavanje” iznosi voditelj Darko Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Rašo

03.04.2021. 09:15

Уместо признања овом поступку могу само да подсетим да је и он један од оних који су "успех," градили на вређању, исмевању и ниподаштавању свега што они сматрају мање вредним. Од Минимакса, преко О. Брћковић, И. Ивановића, ... Наравно кад их послодавци одбаце нема колегијалне подршке а лично сматрају да народ треба да крене у протесте. Умишљени самољубци!