DARKO ME JE DOVEO U NEPRIJATNU SITUACIJU: Ana Sević potvrdila - nisam videla auto 6 godina

Novosti online

30. 03. 2021. u 21:31

ANA Sević kaže da je bivši muž Darko Lazić doveo u neprijatnu situaciju zbog toga što nije regulisao papirologiju sa dečkom kojem je prodao njen automobil.

ДАРКО МЕ ЈЕ ДОВЕО У НЕПРИЈАТНУ СИТУАЦИЈУ: Ана Севић потврдила - нисам видела ауто 6 година

Foto: Printskrin

- To je auto koji je Darko meni poklonio nakon našeg venčanja. Zapravo, Darko je dao moj auto koji sam vozila dečku od kojeg je kupio taj mercedes. Ta kola mi se nikada nisu sviđala jer nije praktičan. Ubrzo sam sebi kupila belog mercedesa koji mi je Darko slupao - priča Sevićeva i nastavlja:

- Darko je taj sportski auto ponovo prodao dečku od koga je i kupio. Međutim, novac od njega nikad nije uzeo. Sporno je to što se taj auto vodi na mene, a dogovor je bio kada ga taj dečko isplati da se prebaci na njega. Međutim, auto nikad nije isplaćen. To je bilo 2015. godine i nikad me nije interesovalo šta se dešava sa vozilom - kaže Ana.

Prema njenim rečima, problem je nastao kada je policija pozvala na razgovor:

- Pre nekoliko meseci je auto je pronađen sa lažnim tablicama i policija je mene kontaktirala kao vlasnika vozila. Poslednjih 6 godina niti sam videla taj auto niti znam šta se dešavalo za sve ovo vreme sa njim. Nakon razvoda rekla sam Darku da me ne zanima auto i da resi kompletnu papirologiju. Nažalost, kao što vidite to se nije desilo, i sada se moje ime provlači u priči sa kojom ja nemam apsolutno nikakve veze - poručuje Ana.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)