SPREMNA ZA HOLIVUD! Snežana Borjan se oprobala kao glumica (VIDEO)

Promo

28. 03. 2021. u 17:43

NI MILAN Borjan nije očekivao ovako profesionalne scene

СПРЕМНА ЗА ХОЛИВУД! Снежана Борјан се опробала као глумица (ВИДЕО)

Foto: Promo

Kladionica Meridian ponovo pomera granice! Nakon što je ekskluzivno predstavila Texas Hold'em Poker, proizvod koji je bez sumnje izdvaja od konkurencije, usledila je spektakularna reklama koja je "zapalila" javnu scenu u Srbiji.

Na pitanje: Koji je tvoj limit? Odgovor su pokušali da daju Vujadin Savić, Kija Kockar, Snežana Borjan, Aleksandar Ilić i Žika Todorović.

A u neodoljivom spotu imate priliku da pogledate kako su se naše zvezde snašle u popularnoj poker igri – ko je blefirao, a ko držao prave karte u svojim rukama? Ko je koga zavodio za stolom i šta su sve akteri reklame uložili kako bi ispratili igru do kraja...

Povodom najnovije reklame, porazgovarali smo i sa Snežom Borjan koja nam je otkrila ko je uspeo najviše da je impresionira.

- Impresionirana sam nekim ljudima koji su učestvovali u snimanju reklame, posebno Žikom Todorovićem, kao i Vujadinom Savićem, koji je i moj prijatelj. Bilo mi je jako lepo, iako moram da priznam da je bilo malo i naporno, pogotovo što smo morali rano da ustanemo, ali dobro... Sve je to normalno – poručila je Snežana Borjan, žena golmana Crvene zvezde Milana Borjana.

Ako i vi želite da postanete pobednik i osvojite preko 25.000 EVRA u samo jednoj ruci – odmah se registrujete OVDE i ekskluzivno, samo u Meridianu, isprobajte najpopularniju poker igru na svetu.

Ne zaboravite i da sve nove igrače čeka i bonus dobrodošlice – 100 BESPLATNIH SPINOVA + 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024