BRITNI TRAŽI SLOBODU: Neće više da joj otac bude staratelj i rukovodi njenim životom i finansijama

Novosti online

25. 03. 2021. u 22:23

AMERIČKA pevačica Britni Spirs (39) je zatražila od suda u Los Anđelesu da mentorka Džodi Montgomeri preuzme ulogu njenog glavnog staratelja.

БРИТНИ ТРАЖИ СЛОБОДУ: Неће више да јој отац буде старатељ и руководи њеним животом и финансијама

Foto EPA

Naime, 39-godišnja pevačica je pod starateljstvom svog oca Džejmija Spirsa od 2008. godine nakon njenog nervnog sloma, što znači da on već 13 godina ima kontrolu nad njenim finansijama, životom, kao i njenom karijerom.

Ona je nedavno podnela zahtev sudu u Los Anđelesu i u novim pravnim dokumentima navodi se da Britni želi da njen otac podnese ostavku sa mesta glavnog staratelja.

"Pop princeza" bi navodno volela da njena mentorka Džodi preuzme ulogu glavnog staratelja.

Džodi je u septembru 2019. privremeno preuzela ulogu glavnog staratelja nad Britni, u vreme kada je njen otac Džejmi Spirs imao zdravstvenih problema.

To bi značilo da bi ona bila odgovorna za Britnine lične odluke. Na ovoj poziciji, Džodi bi svakodnevno sarađivala sa Britni i bila bi odgovorna za dobrobit pevačice. Novi pravni dokumenti detaljno opisuju ovlašćenja glavnog staratelja.

Ovlašćenja uključuju ograničavanje posetilaca, regrutovanje osoba koje se brinu o Britni, postavljanje čuvara i kontaktiranje medicinskog osoblja u vezi sa bilo kakvim Britninim lečenjem.

Što se tiče ograničavanja posetilaca, ovo isključuje Britnin pristup advokatima koje može videti u bilo kom trenutku kada joj zatrebaju.

Džejmi bi i dalje ostao na poziciji drugog konzervatora koji bi zajedno sa "Bessemer Trust-om" brinuo o njenim poslovnim i finansijskim pitanjima.

Sledeće saslušanje po pitanju Britnininog starateljstva održaće se 27. aprila ove godine.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)