ALEKSANDRA I LUKA ČEKAJU DEVOJČICU: Unuk Šabana Šaulića postaće otac (FOTO)

V.N.

22. 03. 2021. u 06:25

FUDBALER Luka Adžić (22) i njegova izabranica Aleksandra Ličina dobiće devojčicu.

АЛЕКСАНДРА И ЛУКА ЧЕКАЈУ ДЕВОЈЧИЦУ: Унук Шабана Шаулића постаће отац (ФОТО)

Foto Instagram/adzinho17

Sin ćerke pokojnog pevača Šabana Šaulića, Sanele, i nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Crvene zvezde Ivana Adžića, srećnu vest je objavio na "Instagramu", javno se obrativši svojoj dragoj:

- Želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan. Pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još mnogo lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom, i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

Na društvenoj mreži se, tim povodom, oglasila i druga Šabanova ćerka, Ilda.

- Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji. Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici - napisala je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Njihovoj sreći obradovali su se i mnogobrojni pratioci na "Instagramu". "Neka im je sa srećom", "Preslatki su, neka im je živa i zdrava devojčica", "Bravo Luka, deka bi bio ponosan", samo su neki od komentara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)