STANIJA PROSLAVILA ROĐENDAN: Šampanjac u bikiniju, pa "zapalila" sve u toplesu

Novosti online

20. 03. 2021. u 00:03 >> 00:13

BIVŠA rijaliti učesnica Stanija Dobrojević 17. marta napunila je 36. godina, a sada je objavila fotografije u toplesu sa rođendanske proslave.

СТАНИЈА ПРОСЛАВИЛА РОЂЕНДАН: Шампањац у бикинију, па запалила све у топлесу

Foto: Instagram

Kako izbog pandemije korona virusa nije bila u mogućnosti da okupi ljude na žurki, Stanija je očigledno imala "rođendansku proslavu" za svoju dušu, prilikom koje je zabeležila nikada provokativnije kadrove kojima je počastila svoje pratioce.

Dobrojevićeva je pozirala u ambijentu ukrašenom roze balonima i pored kade, koja je puna šljaštećih balona, ona se fotografisala u srebrnom, ali i roze bikiniju.

Stanija je zatim otišla korak dalje pa je pozirala u toplesu koji je mnoge pripadnike jačeg pola ostavio bez teksta.

"Prelepo proslavljen rođendan", "Kraljevski za kraljicu", "Stanija, prezgodna si i prelepa", "Od fotografija mnogima nije dobro", "Šteta što ti slučajno ne skliznuše ruke malo niže", neki su od komentara.

Podsetimo, Stanijin dečko Marko Marković na originalan način čestiao je devojci rođendan, otpevavši joj rođendansku pesmu i to pod tušem. Marković je prao kosu i pevao: "Neka ti je ljubavi srećan rođendan", dok se Stanija smejala.

Kako je izgledala proslava Stanijinog rođendana u toplesu, pogledajte u nastavku, a neke Stanijine provokativne fotografije možete videti u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)