LUNA ZABRINUTA ZBOG BEBE! Evo šta radi na svakih sedam dana

Novosti online

18. 03. 2021. u 10:24

LUNA Đogani i Marko Miljković su se pre nekoliko dana vratili sa romantičnog putovanja u Dubaiju, a za nekoliko meseci će postati roditelji devojčice kojoj su već namenili ime Mia.

ЛУНА ЗАБРИНУТА ЗБОГ БЕБЕ! Ево шта ради на сваких седам дана

Foto Instagram/luna_djogani

S obzirom na to da je sve veći broj obolelih od viursa korona u Srbiji, pobednica "Zadruge" i njen verenik su u pravoj panici, jer se navodno plaše za bebin život.

Nadali su se da će virus oslabiti, te da će Luna moći slobodno da se kreće, kako ne bi stalno bila zatvorena u stanu, međutim, situacija sa koronom sada izmiče kontroli i to budućoj mami ne ide u prilog.

Izvor otkriva da Đoganijeva ne izlazi iz stana, osim do prodavnice ili apoteke, i to samo kada je Marko preokupiran obavezama.

- Luna i Marko su se sjajno proveli na odmoru. Sada, kada se to završilo, oboje su odlučili da spuste loptu. Luna je bez obzira na mere predostrožnosti kojih se inače pridržavala, sada odlučila da ređe izlazi sve do porođaja, kako se ne bi zarazila koronom i samim tim ugrozila svoj i bebin život - kaže izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

- Marko je veoma brižan prema Luni. Mnogo joj ugađa već mesecima savetuje da se preventivno testiraju na koronu i to jednom nedeljno, ne bi li znali na vreme da li su pozitivni i na taj način sačuvali sebe i bebu. Iako ih i to dodatno opterećuje, jer se susreću sa velikim brojem ljudi, oni ipak ne žele ništa da prepuste slučaju. Odlaze na privatne klinike, gde rade antigenske testove, a Luna je konstantno na vezi sa svojim ginekologom koji je savetuje kako da se ponaša u trudnoći - zaključuje izvor.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)