ODBILI SU JE JER JE BILA PREVIŠE LEPA: Svi znaju Kasandru iz "Mućki", ali je druga atraktivna glumica trebalo da glumi (FOTO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 21:32

OVE godine obeležiće se četvrta decenija od emitovanja popularne serije "Mućke".

ОДБИЛИ СУ ЈЕ ЈЕР ЈЕ БИЛА ПРЕВИШЕ ЛЕПА: Сви знају Касандру из Мућки, али је друга атрактивна глумица требало да глуми (ФОТО)

Foto: Printskrin

 

U knjizi Grema Mekanana su otkriveni neki zanimljivi detalji o jednoj od najpopularnijih britanskih serija, pa je autor otkrio da je ulogu Kasandre Troter zamalo dobila Elizabet Harli.

- Uloga Kasandre lako je mogla da pripadne Elizabet Harli koja je tada imala 23 godine. Bila je uzbuđena kada se pojavila na audiciji, ali Toniju Dauu izgledala je previše kao model da bi odgovarala nekome kao što je Rodni - navodi se u knjizi.

- Bilo je neobično jer tada je izgledala još bolje nego danas, ali jednostavno nisam mogao verujem da bi mogla da bude njegova devojka: teško da bi se taj mamlaz smuvao sa ovom zapanjujuće lepom ženom - otkrio je reditelj.

Na kraju producenti su odabrali drugu glumicu koja je oživela ulogu Kasandre. Gvinet Strong, za koju su zaključili da bi bolje funkcionirala sa likom Rodnija.

"Mućke" su počele sa emtovanjem 1981. godine, a o popularnosti serije najbolje govori informacija da je u jednom trenutku, zbog velikog broja gledalaca, došlo do pada napona u električnoj mreži Velike Britanije.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)