SEVERINA ZARATILA SA PRATIOCIMA ZBOG RELIGIJE: Pljuštale uvrede - pevačica žestoko odgovarala na gotovo svaki komentar (FOTO)

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 17:28

SVAKI Severinin potez na društvenim mrežama uvek privuče pažnju javnosti, međutim, ovoga puta podigla se velika prašina.

СЕВЕРИНА ЗАРАТИЛА СА ПРАТИОЦИМА ЗБОГ РЕЛИГИЈЕ: Пљуштале увреде - певачица жестоко одговарала на готово сваки коментар (ФОТО)

Foto: Instagram/Severina

Naime, pevačica je danas čestitala rođendan svom prijatelju, umetniku Dimitriju Popoviću i najavila njihovu ponovnu saradnju. Međutim, ovaj pevačicin potez izazvao je pregršt negativnih komentara, pa je ona odlučila da se obračuna sa hejterima i da odgovori većini.

Ovo je Severinina čestitka koja je izazvala haos:

- Na današnji dan rođen je jedan od mojih najdražih slikara. Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalijem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovom opusu “Salome”, a uskoro će imati izložbu “Biblijske žene”, na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena. Dragi Dimitrije, želim Vam sve najljepše povodom rođendana... Vidimo se na izložbi - napisala je pevačica, a njeni pratioci burno su reagovali nazivajući je promoterkom satanizma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Slike Severine koje je napravio slikar Dimitrije Popović izazivaju brojne kontraverze u javnosti, a Severinini odgovori na prozivke postali su viralni. Ovo su neki od komentara:

Foto;Printscreen/Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024