NE VOLIM DA ME SPAJAJU SA PREZIMENOM ĐOGANI: Slađa progovorila o karijeri i promeni posla

Novosti online

02. 03. 2021. u 20:45

SLAĐA Delibašić, pevačica, danas je baka, mama i poslovna žena, a otkrila je čime se još bavi i da li se vraća na muzičku scenu.

НЕ ВОЛИМ ДА МЕ СПАЈАЈУ СА ПРЕЗИМЕНОМ ЂОГАНИ: Слађа проговорила о каријери и промени посла

Foto: Printskrin/instagram/Slađadelibašić

- Ovo je bio moj cilj, moj san, otvorila sam oazu za decu. Ne bih mogla da kažem da mi scena nedostaje, ali što se tiče vrtića, ovo je bila moja ideja pre tri godine - rekla je pevačica koja ne voli kada je povezuju sa prezimenom Đogani.

- Slađa Delibašić ne, ali ne bih volela više da me povezuju sa drugim prezimenom, što se tiče moje karijere 20 godina mogu samo da budem prezadovoljna. Ja sam sada poslovna žena. Mislim da na vreme čovek kada ima ideje i finansije, treba da ih sprovede u nešto što će te napraviti da budeš u drugom svetu. Ovo je nekako moj život, posebno što imam moju unuku. Sve me vezalo za decu, rekla sam okej, Silvija je završila za vaspitača, ja sam omogućila detetu da bude gazda na svom. Silvija je sada na estradi, a ja ipak u vrtiću.

Delibašićeva je otkrila tajnu svog odličnog izgleda.

- Smatram da žena treba da vodi računa, od 30. sve je drugačije. Ja sam ponosna, meni će 53. godina u novembru. Treba da legneš, ustaneš rano i budeš među decom, ali uvek me pitaju kako tako izgledam. Ja trčim po sat vremena, to je kao kad peremo zube i jedemo. Sve je lepo kada je mladost, ali treba da razmišljamo o budućnosti - kaže Slađa.

Pevačica o emotivnom životu ne voli da govori, ali je priznala da je sama.

- Sama sam, slobodna i uživam sa decom i unukom. Mogu da budem podrška Silviji u karijeri, ali što se tiče emotivnog života, vezana sam za moju malu, ona mi je najveći pokretač i snaga da uspem još više - zaključuje Slađa Delibašić.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve