OGLASILA SE CECA NAKON NAVODA O RASKIDU: Folk zvezda otkrila da li je i dalje u vezi sa Srejovićem

Novosti online

24. 02. 2021. u 22:22

NAKON što je primećeno da na Instagram profilu folk zvezde Cece Ražnatović više nema slika sa dečkom Bogdanom Srejovićem, sa kojim je u vezi od januara, podigla se velika prašina sa pitanjem da li je došlo do raskida.

ОГЛАСИЛА СЕ ЦЕЦА НАКОН НАВОДА О РАСКИДУ: Фолк звезда открила да ли је и даље у вези са Срејовићем

Foto: Printskrin

Pevačica se nakon toga oglasila na Instagramu, tačnije na storiju na svom profilu, i navela da to nije tačno.

Podsetimo, u pitanju su dve zajedničke fotografije Cece i Bogdana nastale pre dvadesetak dana, na kojima je muzička zvezda pozirala s 9 godina mlađim biznismenom na kvadu.

Te slike se više ne nalaze na pevačicinom profilu, ali na Bogdanovom je i dalje njihova zajednička, sa nasmejanom Cecom tokom ručka sa prijateljima. 

Kako bilo, ljubav cveta i dalje, sada više nema dileme!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SA OVIM PEVAČEM JE PREMINULA VODITELJKA PINKA BILA U BRAKU: Imali su dvoje dece, a razišli se pre manje od godinu dana