"U SVAKOM SATU, DANU... UVEK U SRCU I DUŠI" Potresna čitulja Šabanove porodice, dve godine bez kralja narodne muzike

Novosti online

17. 02. 2021. u 10:41

NA DANAŠNjI dan, 17. februara 2019. godine u saobraćajnon nesreći je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a porodica je objavila čitulju sa potresnom porukom za neprežaljenog oca, muža i dede.

У СВАКОМ САТУ, ДАНУ... УВЕК У СРЦУ И ДУШИ Потресна читуља Шабанове породице, две године без краља народне музике

Foto: V. Danilov/Novosti

"Prolazi vreme, a tuga i bol sve veća. Naš voljeni Šaban. U svakom satu, danu... Uvek u srcu i duši čuvaju te tvoji Goca, Mihajlo, Sanela, Ilda, Luka, Una, Ema, Bata i Bojan", piše u čitulji.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Šaban je 16. februara 2019. godine imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa, 17. februara ujutru, tragično je stradao Šaban, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Saobraćajnu nesreću, u kojoj su Šaban i Mirsad izgubili život, izazvao je Nemac turskih korena, Alsin Levent (36) koji je optužen za dvostruko ubistvo iz nehata, nanošenje telesne povrede iz nehata, kao i opasne radnje u saobraćaju te vožnju bez vozačke dozvole.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna